Veel te chill

Moeilijk te beseffen dat ik zaterdag mijn eerste examen heb. Nog veel te chill ben ik. Niet dat ik anders zotnerveus loop. Integendeel, volgens sommige ben ik de rust zelve tijdens examens. Maar nu is die rust zelve wel heel erg rust zelve. Veel te chill. Nuja, zaterdag zal sowieso een ander paar mouwen zijn. Want help, ’t is wel Belgisch Publiekrecht dat dan op de agenda staat he, zijnde het vak waar ik al zoveel horrorverhalen over heb gehoord. ’t Is dus ontzettend raar dat ik nog zo op ’t gemak ben, want met zo’n examen in het vooruitzicht zou dat eigenlijk het tegenovergestelde moeten zijn.

Advertenties

2 Reacties to “Veel te chill”

  1. priegelaar Says:

    Ik heb mijn eerste twee examens deze morgen gedaan en ik moet precies ook nog altijd beseffen dat het echt wel examens zijn nu.
    En er is niets fout met op uw gemak zijn, dat wil zeggen dat het je zaterdag wel gaat lukken 😉

  2. Het is wel herkenbaar, ik ben ook altijd rustig voor mijn allereerste examen, dan heb je ook meestal het meeste gedaan, uw energie is nog optimaal en ge ziet et meestal wel nog goe zitten. Naarmate die examens vorderen kan dat wel wa minderen (als het ni goe gaat) of als ge et echt gwn beu zijt om te leren. Maar ik heb altijd wel stress, meestal gezonde, soms ook echt gn gezonde waarbij mn tikker nogal tekeer kan gaan (bij mondelinge examens, ik vind die meestal toch nog een stukje lastiger omdat je echt met je docent of prof wordt geconfronteerd) Allee ja sommigen zegn dak een stresskonijn ben, maar als ik anderen bezigzie denk ik dat ik toch nog redelijk chill ben 😉 Chill zijn is trouwens prima, beter dan over-stressed zijn in ieder geval en Tine, ge weet et, ik heb het volste vertrouwen in u voor u examens, dus voel u maar lekker chill 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: