[examens] one down…

… five to go. Vrijdag is de volgende. Nog eventjes tijd dus om die politieke besluitvorming mijn hoofd in te helpen. En het ondertussen jammer vinden dat de voorlaatste reeks van Flikken gedaan is. Snif snif. Daar gaat mijn zondagse ontspanning. Na chiro natuurlijk, maar aangezien dat nu ook tijdelijk voorbij is. Juni is echt een kutmaand blijkbaar. Afschaffen die handel!

Advertenties

4 Reacties to “[examens] one down…”

  1. priegelaar Says:

    Ik doe mee! Maar enkel als de leuke gesprekjesmomenten behouden blijven 😉
    En juni is blijkbaar ook de maand van de herhalingen van herhalingen die op zich alweer herhalingen van de herhalingen zijn merk ik aan de tv-programma’s die ze weer gaan uitzenden

  2. Juni afschaffen, oharme vo de mensen die dan jarig zijn. Nja ik moet zeggen ge hebt gelijk het is geen leuke maand, maar die maand kan daar nu eenmaal zelf ni aan doen dus ja… Tis jammer van Flikken en te zeggen dat het bijna definitief gedaan is, nog één seizoen maar 😦 Ah ja ge moet tv-programma’s ook soms kunnen loslaten zeker? Maar ik voel volledig met u mee… veel succes trouwens met die politieke besluitvorming!

  3. Van mij mag juni blijven. Als ze nu gewoon de examens zouden afschaffen dan zou ik al heel content zijn. Nu ja, voor mij zal het nu toch niet veel meer uitmaken want ik heb maandag (hopelijk) het laatste examen uit mijn studentencarrière.

    Veel succes met die andere examens.

  4. […] info Door tine Categories: allerlei Oké oké, afschaffen zullen we niet doen. Maar kunnen we afspreken dat de maand juni wel rapper gedaan […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: