Zeveren.

Ik mis dat zo wel een beetje. Het zeveren over van alles en nog wat. Zonder die blik van ‘doe eens een beetje volwassen’. Af en toe gebeurt dat wel nog eens. ‘Mag het nog eens’. Zoals afgelopen zaterdag bijvoorbeeld. Maar die momenten worden zeldzamer. Ik word ouder en mijn zevermaatjes worden ouder. En ik vind dat geen leuke evolutie. Ik mis het onbesuisd onnozel doen. Ik mis het een beetje.

Advertenties

7 Reacties to “Zeveren.”

 1. anneleen Says:

  éla gij,

  ge zijt toch nie van plan het op te geven?
  we moeten nog zoveel onder tafels kruipen wanneer dat eigenlijk niet kan, moppen maken die niemand anders grappig vindt en liedjes maken die we dan zo vals als maar kan voor de ganse wereld zingen.
  Ik dacht aan het “taboe der okselwateren”
  je zegt maar hé 🙂

 2. Goh, ik ben toch ’n paar jaartjes ouder en word verondersteld ook volwassener te zijn, maar eerlijk: als ik onnozel wil doen, doe ik dat gewoon.

  Moet kunnen, vind ik. ’t Leven is zo al serieus genoeg!

 3. Allez jong, niet te serieus! Ik en mijn maat staan bekend als de Stattler en Waldorf van ons jeugdhuis! Niet slecht met mijn 27 lentes!

  Nu gij! :p

 4. Hell yeah, ik ouder 😉 oké, mss wel in jaren, maar ik vond ons zeveruurtje op mijn verjaardagsdrink de max! We zouden toch wij niet zijn als we dat niet deden hé 🙂 We ‘ll never give it up ! Trouwens om maar een voorbeeld te geven: Ik voel me nog altijd zestien, vooral vrijdag toen ik PERSE een fluolampje wilde op het concert van Clouseau 🙂 En ik zal altijd fluolampjes willen, net zoals ik altijd zal willen zeveren met jullie 🙂

 5. @Anneleen: Opgeven? Nee hoor, ’t is gewoon een vaststelling. Ik blijf ijveren voor meer zevermomenten! “Taboe der okselwateren” is een prima idee voor onze hit-in-wording. Afspraak binnenkort?
  @Zita: inderdaad, ’t leven is al serieus genoeg maar sommige mensen willen het precies nog serieuzer. Gelukkig zijn er nog mensen zoals jij (en ik en nog vele anderen) die wél het nut van onnozelheid inzien 🙂
  @Matthias: keep up the good work! 🙂
  @Kat: Weet ik direct wat te kopen voor je kerst… een fluolampje!
  @Aïda: hoezo?

 6. Dat je wat bezorgd bent omdat je denkt dat zeveren moet overgaan. Dat moet niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: